Over ons

Badkamer Renovatie Specialist DeKlus. Wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in het renoveren en installeren van badkamers in zowel oud als nieuwbouw voor zowel bestaande of casco badkamers.In onze portfolio ziet u een kleine greep van projecten door ons uitgevoerd deze zal zo snel mogelijk aangevult worden met al onze projecten reeds door ons uitgevoerd.

Opleidingen zijn in de bouwsector op het gebied van stucadoor, tegelzetter en loodgieters werk. Ervaring is alround op het gebied van bouwen en afwerking. Wij werken met goede interne opgeleide vaklieden om badkamer en toiletten te installeren, monteren en renoveren.

Opdrachtgevers zijn over het algemeen de particuliere sector waarin de afgelopen 2 jaar een verschuiving is geweest van nieuwe woningen met casco opgeleverde badkamers naar bestaande nieuwbouw woningen met te renoveren badkamers.

 Werkzaamheden

Wij renoveren zowel oudbouw woningen als bestaande nieuwbouwwoningen maar ook de nieuw opgeleverde zogehete casco badkamers en toilet wordt door ons ingericht. Houten vloeren in oudbouw woningen worden door ons van een betonplaat voorzien om daar een badkamer op te bouwen. Casco badkamers worden door ons van een dekvloer voorzien. Bestaande bakamers worden gesloopt en vloeren geegaliseerd . Alle leidingwerkzaamheden worden door ons verzorgt en riool evt omgelegt ivm het zwevende toilet.

Kortom u kunt van ons een compleet pakket verwachten en zorgeloos uw badkamer tegemoet zien.

error: Content is protected !!